ETT ANGENÄMNT PROBLEM.......

Det här är vårt pris till LINTROLLETS BÄSTA BRUKSHUND! Den delas ut varje år. Vem ska det bli i år????????

EN VANLIG PROMENAD.

Med Honung är livet en ständig sakletning. Hon gör fantastiska fynd på en vanlig koppelpromenad. Hur hon hinner med, begriper jag inte. Hon hittar: lock till läskmuggar, bananskal, olika bildelar, ölburkar, halmstrån, pinnar och plastprylar av alla slag. Vilken skattjakt!

HUND TRÄNING.

Igår var det träff på Skurups BK. ALLTID REDO, CRUELLA, HONUNG och HIBISKUS tränade ihop. Väldigt bra omgång. Där vi verkligen hjälpte varandra och försökte träna tävlingslikt. Vi körde igenom Lägre klass lydnaden för CRUELLA och ALLTID REDO. Dom skötte sig riktigt bra.
Fin kontakt mellan Lena och "Arrak".
Lizette och Hibiskus tränar kontakt.
HIBISKUS vill ha bitrullen. Han kampar bra.
HONUNG kan hon också.
CRUELLA behöver huvudkudde.
"Mina" fina träningskamrater. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ikväll har jag varit på Sydöstra Skånes BK , för att gå kurs med HONUNG Hon gör fina framsteg varje vecka. Ikväll tränade vi fot, hopp och före.

VECKAN SOM KOMMER.....

MÅNDAG = träff på SKURUPS BK kl 10.00 med bästa träningsgänget :) TISDAG = Kurs med HONUNG på Sydöstra Skånes BK. Handlerträning med BANJO måste hinnas med också. Sen kanske jag skulle försöka få mina hundar rena inför utställningen? LÖRDAG = UTSTÄLLNING i Åstorp. Låter som en bra planering. Men när ska jag hinna jobba? .

DAGENS TRÄNING.

Idag ringde LIZETTE och ville träna. Jättebra. Det var regnigt och kallt väder. Inte så inspirerande, men nyttigt. Vi åkte till en bokskog. Det blir ju mest ängsspår här hemma. Vad bra dom spårade, alla 4! CRUELLA, BALOO, HIBISKUS och HONUNG. Sen jobbade vi med uppletande i 2 korridorer. Plötsligt hade 3 timmar runnit iväg. Tiden går fort när man har kul. Det här måste vi göra om!

DAGENS TRÄNING.

Det är så roligt med CRUELLAS spår. Nu suger hon riktigt tag i det, och går väldigt noga i spårkärnan. Ändå missade hon en pinne idag. Den låg strax efter vinkeln. Hon kom lite snett in efter vinkeln, så hon missade den. Men jag är så glad över hennes utveckling, så det gör ingenting. Huvudsaken är ju att hon har fått SPÅRLUST! .
HONUNG är trött nu. Vi har varit på kurs. Vi har lekt hundträning på vår Brukshundklubb i Sjöbo. Det var verkligen inspirerande att komma igång ordentligt med HONUNG. Hon behöver få lite egen tid, Utan mamma, som härjar med henne. Bara hon och jag som leker och tränar ihop. En bra instruktör som får det att låta så himla enkelt. Back to Basic. Det var ett lagom gäng med tävlingssugna förare. Särskilt roligt att det var 2 blonda Hoffar på samma kurs. Nästa tisdag är det dax igen. .

HUND TRÄNING.

CRUELLA Igår var vi på YSTADS BK. LENA med ALLTID REDO, SARA med DALLAS och jag med mina juveler. Det kom jämna skurar, som alltid just nu. Men vi kämpade tappert.
SARA och DALLAS (när han var liten). Det är så roligt att följa dom här hundarna i med och motgång. Just nu tar CRUELLA små, små myrsteg framåt. Medan DALLAS gör stora framsteg. Han har svårt med koncentrationen och focuseringen. Men som han kan prestera. Det är härligt att se. .

MYCKET JOBB.

Det är höstlov och jag har jobbat mycket den här veckan. Därför har hundarna fått dåligt med träning. Dom är ganska rastlösa och brottas väldigt mycket på promenaderna.

Men nästa vecka måste det bli bättring. Jag har kommit med på en appelltävling den 10/11........
Hur ska det gå?

.

RSS 2.0