ÄNTLIGEN!

Äntligen är helgerna över och matte jobbar igen. Det betyder lekkompisar till mig.
Idag var mormors bror LINTROLLETS XO här.
Min bästa lekkompis: "XO"!!!!!!!


OJ, VAD VI LEKTE!

Kram-snö?
"puste-paus".........Så var vi igång igen. Det var en härlig dag idag.

Kommentarer
Postat av: Robin

Hej igen Annika, Robin här. Just nu sitter jag i himlen och tittar på Dig och alla Dina galena upptåg. Du vet väl att jag följer allt du gör nere på jorden? Nu när jag inte kan vara närvarande längre vet jag att du håller ställningarna med bus och upptåg. Ibland tittar jag till husse och hans familj också. Jag fick ju lämna dem så snabbt och nu står husen ovaktade vilket känns trist. Helt plötsligt fick jag så svårt att andas. De kallade det för Larynxförlamning och husse fick bära in mig till det där dumma stället där de alltid vrider och vänder på mina onda ben, denna gången lovade han dock att det skulle vara för sista gången och se, han hade faktiskt rätt (som vanligt får jag väl erkänna - även om det har tagit tid att inse det). Benen gör inte alls ont längre och jag kan springa som aldrig förr! Så nu mår jag fint och tycker inte att husse skall sörja mer utan titta efter en annan kompis istället. Så småningom vet jag ju att vi alla kommer att återförenas här uppe och då skall vi leka som bara den. Då får du gärna vara med också!Lycka till med allt och lyd gärna matte ordentligt. Jag är ganska säker på att husse vill prata lite med henne så småningom. Hon lär tydligen kunna en del om sådana som oss.Vänliga hälsningar från din skyddsängel uppe i hundhimlen: Robin.

2010-01-07 @ 20:48:52
Postat av: Arga Annika

Hjenare Robin! Har du redan lämnat in? Vad sorgligt. Men du blev väl ca 13 år? Då får man nog vara nöjd efter alla upptåg på jorden. Hoppas du har det varmt och skönt däruppe. Här hemma är det KALLT! Jag har hittat en ny favoritplats framför varmvinden. Det är inte alla hoffar som uppskattar värme. Men just nu, när det är MINUS 16 grader utomhus och bara +16 i huset, så trivs jag med näsan i varmfläkten.

En varm hundslick från Annika.

2010-01-09 @ 11:18:45
URL: http://lthastar.blogg.se/lintrolletshastar/
Postat av: Robin

Det låter som att jag drog i tid, även om jag med min svarta päls gillar kyla bättre än värme. Tittade till husse igår och han frös också. När vi var ute då brukade han ställa sig gränsle över mig och värma sig. Han sa alltid att han avundades min snygga varma päls. Fast det där vet ju inte du så mycket om som är blond:-)...SKojar bara;-))Nästan 13 härliga år fick jag på jorden och nu på slutet var det faktiskt skönt att få komma vidare. Jag vet att husse gjorde allt för att jag skulle må bra (med hjälp av den där obehagliga veterinären) men det fick liksom räcka nu. Jag orkade inte hålla på mer med allt galet jag sysslat med genom åren. Lite ledsamt bara att jag aldrig fick sätta tänderna i den där retfulla rackaren som kom varje dag med en massa konstiga papper och tidningar. Han verkade inte begripa att han inte skall vara inne på mitt revir, hur mycket jag än tjatade. Det värsta är att husse den rackaren höll med honom! Han hade tydligen hans tillåtelse att gå nära det där minihuset som jag aldrig fick plats i. Jag trodde ett tag att det var meningen att det skulle vara en hundkoja, men det enda som fick plats där var brev och tidningar. Förstod aldrig det där, husse borde ju sett att jag aldrig skulle få plats där när han satte upp huset men man kan inte veta allt, eller hur?Nu skall jag vila i frid. Jag tittar säkert förbi din blogg någon dag igen och kollar så att du sköter dig. Många hundkramar från Robin

2010-01-11 @ 20:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0